Bőr Problémákat Okozott napozás

Bőr Problémákat Okozott napozás

Bőr Problémákat Okozott napozás A napozás hosszú ideig vezethet, hogy a különböző problémákat a bőr. Előfordulnak alapján, hő, nedvesség, a nap sugarai. Itt vannak a leggyakoribb bőrproblémák miatt okozott expozíció a nap:

Égési sérülések:

A Leégést fordulhat elő, ha a túlexpozíció, a bőr, a káros ultraibolya sugarait a nap. A melanin a bőrt, véd a napsugarak, de abban az esetben, túlexponálás, a melanin nem tud dolgozni, napégés okozta. A napégés tünetei közé tartozik a bőr fordul piros, égő fájdalom az érintett területeken, a feszültséget, a bőr viszkető érzés. Súlyos tünetek megjelenése hólyagok, hidegrázás, láz, fáradtság.

Öregségi foltok:

Bőr Problémákat Okozott napozásöregségi foltok miatti túlexponálás a nap. Vannak barna jelek jelennek meg a bőr felszínén, különösen a karok, a kéz, a test más részein. Öregségi foltok, hogy minél több közös az öregedés. A tünetek ez a feltétel vagy barna, szürke elszíneződés a felszínen a bőr. A pigmentáció fordul elő, egy kör alakú forma, sima a bőr.

Fényérzékenységi:

Ez a feltétel az is ismert, mint nap allergia. Az emberek fényérzékenység valószínű, hogy égett a napozás nagyon könnyen, napégés tünetei figyelhetők meg. Tünetei a vörös, rózsaszín kiütések kísérik, viszketés, égő. A terület válik, hámló, hólyagos lesz.

Mol:

Mol gyakran fordul elő, mivel a napozás. Ők jelenhetnek meg a test bármely részén. Mol változhat ártalmatlan, hogy rákos. A leggyakoribb tünetek közé tartozik a felvetett bőr, illetve a bőr tónusát, színe megváltozik, vöröses-barna, vagy fekete. Vakondok a kör alakú, valamint néhány, a mol fájdalmas.

Napenergia elastosis:

Ez a feltétel általában ismert, a ráncok pedig akkor következik be, amikor a rugalmasságát, a bőr szövetek kap romlott miatt a napozás. A bőr semleges figyelembe, hogy minden erejét a kollagén szöveteket. Vonalak, ráncok, a bőr úgy tűnik, laza, megereszkedett. Mély vonalak formájában a bőrön.

A bőrrák:

a bőrrák beszámoló a legsúlyosabb, halálos kimenetelű következménye a hosszan tartó expozíció a nap, anélkül, hogy bármilyen típusú védelem. Számos formája van a rák a bőr. A legtöbb elsődleges a bőr daganatos betegségek közé tartozik Melanoma, bazális sejtes karcinóma, laphámrák.

A polimorf fény kitörés:

Bőr Problémákat Okozott napozásEz az állapot, az úgynevezett PMLE röviden, a nőket érinti éves kor között húsz, negyven. Ez is előfordul a fényérzékeny emberek, akik több időt töltenek a nap alatt. A tünetek közé tartozik a rózsaszín vagy piros, göröngyös kiütés, emelt területeken a bőr felszínén. Viszketés, száraz foltok vannak feltüntetve.

Számos, a bőr problémák miatt előforduló hosszú óra napozás. Ezek egy része krónikus problémák, amelyek megkövetelik a megfelelő kezelés. Ha azt szeretné, hogy megvitassák konkrét probléma, forduljon bőrgyógyászhoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *