Szigorúan Gyakorlat, hogy a Víz

Szigorúan Gyakorlat, hogy a VízAdjunk több móka, hogy a edzésprogrammal azáltal, hogy az edzések le szárazföldön, majd a medencébe. Medence edzés kínál hasznos módja annak, hogy élvezze a több különböző típusú gyakorlatok. Ők is ideális, hogy maradt illik, miközben próbáltam valami új. Megtanulják, hogy miért vizet a gyakorlatok olyan egészséges — ami mozog, hogy próbálja kezdett bele a vízi fitness kalandok.

Az előnyök a medence edzések

Annyi nagyszerű módja víz edzés segíthet a testet, javítja az erőnlétet. Víz biztosítja ellenállás. Ez azt jelenti, hogy nehezebb mozogni, mint a levegő, tehát a test erősebb ezzel mozgások, gyakorlatok a vízben. A medence is ideális hely egy edzés, mert a víz támogatja a tömeg. Tart nyomás az ízületek, valamint csökkentheti az esélyét, hogy sérült.

Ha azt akarod, hogy pár kilót, aerobic segíthet is. Lehetséges, hogy több kalóriát éget kevesebb idő alatt, amíg dolgozik a medence. Úszás gyakorlatok is segít, hogy javítja az egyensúlyt, a kitartás, mert a víz támogatja a szervezet. Elkezdi a medence edzések, maradj a derék-magas víz. Hordok vizet cipő extra stabilitás a medence emeleten is.

Kétlábas felvonók

Vegyenek részt a gyomrom, a láb izmait, ezzel az alapvető medence gyakorlat. Dőljön hátra, oldalán a medence. Nyújtsd ki a karod, fogd meg a szélét. Ezután emelje fel a lábát egyenesen maga elé. Emelje olyan magasra, amennyire csak lehet, majd alacsonyabb őket egyenesen vissza.

Medence fekvőtámaszMedence fekvőtámasz

Adja a karját, vállát, majd vissza egy edzést ezzel a nem hagyományos pushup. Arccal a medence széléhez, majd tegye a kezét. Aztán nyomja meg a holttestet a vízből, amíg a karod egyenesen. Biztos, hogy nem ugrik, mint ez a gyakorlat — használható a felső testet.

Térd-könyök keresztek

A core izmok mozgatása, térd-könyök keresztek. Állj a medence a lábad váll-szélesség mellett. Emeld fel a jobb térde a felszínre hozza a bal könyökét, hogy találkozzunk. Feszítsd meg a hasizmodat, mint maga ez a mozgás. Vissza a kiinduló helyzetbe, majd ismételje meg a gyakorlatot a bal térd, jobb könyökkel.

Ugrás ássunk

Működik a főbb izomcsoportokat ezzel az egész-test gyakorlása. Állj a lábad szélesebb, mint a csípője. Hozd a lábát a földről, a térd hajlított, mint egy béka — megpróbál-hoz kap őket olyan magasra, amennyire csak lehet. Ahogy ugrik, add a kezed együtt, hogy egy gombóc. Mikor hozza a lábát, hogy elérje a kezét, majd megfordítom vissza a felszínre. Térjen vissza a kiinduló helyzetbe, majd ismételje meg.

Sebesség korcsolyázókSebesség korcsolyázók

Élvezze a víz aerobic ezzel a kardio mozgás. Állj a lábad szélesebb, mint a csípője. Ugrás fel a jobb oldalon. A föld a jobb láb a jobb lábát kissé behajlítva. Amikor földet érintse meg a bal lábujjak, hogy a medence padlóján mögött a jobb lábát. Vegyenek részt a jobb kar által elsöprő egy kör a felszínen a medence, mint ugrik. Ismételd meg a bal oldalon.

Medence edzés nagyszerű módon, hogy vendégei otthonosan érezzék magukat a fitness rutin. Szeretne többet megtudni? Látogatás Mercy.com ma egy időpontot az alapellátás orvosához vagy szakember. Megmutatjuk, egyéb hasznos módon élni egy szerelő élet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *